Sinne sun tänne/ Here and there

On se vaan niin kivaa että on kesä. Ollaan tehty retkiä sinne-tänne…

I’m so much enjoying the summer! We’ve made trips here and there…

Looking bored

Korkeasaareen. Tämä kaveri näytti hiukka tylsistyneeltä.

To Korkeasaari Zoo in Helsinki. This guy looked a bit bored.

Hämeenlinna

sekä Hämeenlinnaan.

and to Hämeenlinna.

Mokkasukka sock yarn

Hämeenlinnassa piti tietysti käydä katsastamassa Villa Mokka, sekä ostaa Mokkasukkaa. Värin nimi on Vilkas. Tänään, Lintsireissun jälkeen, oli aikaa pistää se kerälle.

In Hämeenlinna, I certainly had to visit Villa Mokka yarn store. The main reason was Mokkasukka yarn, I just had to get some! Today, after a trip to Linnanmäki amusement park, I had the time to wind it into a ball.

Label

New yarn

Winding yarn into a ball

Winding yarn into a ball

Pieniä ja isompia neuleprojekteja on aloitettu. Anun lapaset Nancy Bushin “Folk Knitting in Estonia”-kirjasta. Kyseiset lapaset on nimetty hyvän perhetutun mukaan, joten pakkohan ne on neuloa. Sitäpaitsi, ne vaan ovat niin kauniit. Olen aloittanut puseron myös, omalla ohjeella, harmaan, pehmeän. On se hassua muuten. Kun on päässyt sen kynnyksen yli, että uskaltaa tehdä omasta päästä neuleita, ei muuta haluakaan tehdä. Koko ajan miettii, mitä seuraavaksi ja miten.

I’ve started smaller and larger knitting projects, too. Anu’s Mittens from “Folk Knitting in Estonia”. One reason, why I’m making these, is that they’re named for a good family friend, but the main reason is, that they are gorgeous. I’ve also casted on for a sweater. It’s going to be gray and soft. Funny though… now when I’m not afraid of designing knits myself anymore, that’s the only thing I want to do. I enjoy it so much. Always thinking what to make next and how.

Anu's Mittens in progress

9 thoughts on “Sinne sun tänne/ Here and there

 1. sue says:

  What beautiful yarn. Love the mittens, they are quite pretty. Red and white always look great together.

 2. villapeikko says:

  Vastaan osalle suoraan sähmäpostiin,marsvin, toi on mukava tapa keriä. Käytin aikaisemmin tuoleja, mutta se oli jotenkin vaivalloista. Tämä Anu on äitini kavereita ja olen tuntenut hänet jo muksusta asti. Sillä on mahtava käsityötila maalla, omat lampaat, museo ja kaikkea. Ihailen suuresti.rani, :D I think your dog is much cuter! kaisa, kyllä se siitä. Noihin väljyysvaroihin kannattaa kiinnittää kans huomiota. Valmiin neuleen mitat kertoo joskus enemmän kuin s/m/l kokomerkinnät. Mulle tulee välillä yllärinä valtaisat väljyysvarat.

 3. Kaisa says:

  Onpas hauskan näköinen hylje :)Mulla on kauheita vaikeuksia neuloa puseroita ohjeistakin. Taas aloitin yhtä neuletakkia ja resorin jälkeen huomasin, että liian pieni tulee. Ehkä mää vielä jonain päivänä opin…

 4. Marsvin says:

  Hei, sulla on sama tyyli keriä lanka kuin mulla ;-)Minäkin olen miettinyt Anun lapasia. Tätini on Anu ja kohta täyttää pyöreitä, pitää ehkä kutasta lapaset…

 5. Gudrun Johnston says:

  The colour of that yarn is so beautiful….I need to try making some of these lovely colourwork mittens sometime….perhaps when I live in a more suitable climate again!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s