Ohjeilmoitus ja uusia lapasia/ Pattern announcement and new mittens

Baby Cables and Big Ones Too ohje on nyt myynnissä Ravelry-kaupassani! Suuret kiitokset Tuille avusta, siinä on kuulkaas erinomainen testineuloja!
Te, joilla ei ole Paypalia tai Ravelry-tiliä, mutta haluaisitte ostaa ohjeen, heittäkää sähköpostia profiilikuvan vieressä näkyvään osoitteeseen, niin keksitään toinen keino.

Baby Cables and Big Ones Too pattern is now available through my Ravelry store! Many thanks to Tui, who’s an excellent test knitter!
If you’re not in Ravelry yet, but wish to purchase the pattern, please email me, the address is next to my profile pic.

31 thoughts on “Ohjeilmoitus ja uusia lapasia/ Pattern announcement and new mittens

 1. Markka says:

  Ääh, nuo lapaset on niin kivat. Saiskohan sitä itsekin aikaiseksi? Mä olen ostanut pienissä erissä lankaa jo pari kuukautta että pääsen toteuttamaan tuon sun vauvakaapeli-paidan :D

 2. villapeikko says:

  Kiva kun minusta oli apua!Huiveja ei välttämättä vielä näy, kun tykkään kyllä ihailla niitä muiden blogeissa, mutten neuloa niitä :)

 3. Anonymous says:

  Kiitos neuvosta, en muistanut heti turvautua vanhaan kunnon Amazoniin, ja sieltä löytyikin juuri se huivikirja mitä halusinkin… ehkäpä sinäkin loihdit hienoja huiveja jossain vaiheessa?Puikkojen kilinää!

 4. villapeikko says:

  Anonyymi, kiitos! Valitettavasti en osaa Stockan tai Akateemisen kautta Vogue Knittingin tilaamisesta sanoa kun itse olen aina ostanut sen suoraan lehtihyllystä. Varminta on kai soittaa Stockalle ja kysyä asiasta. Sen tiedän, että jotkut ovat tilanneet suoraan Voguelta sillä tavalla, että ovat tehneet itselleen lahjatilauksen heidän sivuillaan. Näin kuulemma onnistuu tilaaminen ulkomaillekin.Noista kirjoista taas, niitä myydään kyllä ihan Suomessakin, Epsteinin kirjoja olen nähnyt Akateemisessa. Halvemmalla niitä tietysti saa, jos vain on mahdollista käyttää luottokorttia ja tilata Englannista sellaisesta kaupasta kuin http://www.bookdepository.co.uk tai Amazonista. Sitten kotimaisista kaupoista neulekirjoja saa vielä http://www.hobboks.com ja http://www.adlibris.com

 5. Anonymous says:

  Sinulla on hienoja, omaperäisiä ja taitavasti toteutettuja neuleideoita, hauska seurata!Kysyn sinulta kun mainitsit asiasta ja varmaankin tiedät – voiko Vogue Knittingiä tilata esim. juuri Stokkan tai Akateemisen kautta Suomeen? Heidän mahtavia neulekirjojaan ei ainakaan shipata tännepäin. Kuka se nyt oli se joku ilmeisen guru, se joku Epstein, onko kukaan saanut hänen kirjojaan käsiinsä?

 6. Anonymous says:

  Kiva,kun voit jossain vaiheessa kääntää ohjeen suomeksi, englanti kun on vieras. Ilottele kun saat sen suomeksi, tulen sitten ravelryyn ostamaan sen ohjeen.:)Ohjetta odotellessa.Johanna

 7. Distant Knitter says:

  Heisan, huomasin Ravelryssa tuon kopiojutun ja siitä kiehuvan keskustelun. Uskomatonta, että tuollaista on, tsemppiä sulle, toivottavasti jatkat suunnittelua entistä uhommin!

 8. villapeikko says:

  tikru, kiitos! juu, ei se tajua, enkä jaksa enää ko. tyyppien kanssa taistella. Hyvin opettavainen tapaus kuitenkin, jos jotain hyvää pitää keksiä, ja tietysti, onhan se tavallaan imarteluakin :) Kiitto vinkistä, en ole tilannut sieltä aiemmin, mutta olen kuullut hyvää, täytyy tsekata!colibridreams, kiitti :) laura l, kiitos sulle myös :)Johanna, ohje on tällä hetkellä valitettavasti vain englanniksi, voin jossain vaiheessa toki kääntää sen :) Oli vain helpompaa kirjoittaa suoraan enkuks.

 9. Anonymous says:

  Hei! Kiinnostuin tuosta puserosta, mutta en saanu Ravelryssä selvää onko ohje myös suomeksi? Jos suomeksi, niin tilaan heti!Johanna

 10. Laura L says:

  Kiitos suuresti ohjeesta! Nyt pitäis jostain saada lisää intoa neulomiseen. Ohjeen ostan kumminkin vaikken ihan heti taida alottaa.. =)Ja nätit on tumput!

 11. ColibriDreams says:

  Inhottavaa tuollainen kopioiminen! Mutta ei sen takia kannata suunnittelua lopettaa. Itse en ole kopioon Ravelryssä törmännyt, mutta jos törmäisin, kommentoisin varmaan mokomalle jotain. Mutta eiköhän ne rehelliset ihmiset tosiaan oikean ohjeen löydä. Hienot tumput!

 12. tikru says:

  Aika kökkö tuo ravelry-kopiointi-tapaus. Mä klikkailin protestiks kyseisen henkilön veke frendeistäni ku se siellä sattu oleen. Ja karua jotenki, ettei ko. tapaus ees tajua, et ois tehny jotain väärää.Mut rinta rottingille, suurin imartelun muotohan tuo kopiointi on, joten se siitä.Paita on upea. Ja lapaset kans ;)Lankaa voi tsekata handpaintedyarns.com, jos ei halua manos del urugayta hommata. Samaa kamaa eri hinta.

 13. jillian says:

  I didn’t even know you were developing a pattern for your beautiful sweater! I had serious sweater envy. It’s so unique and yet flattering too. I’ve been a bit stymied as to what to cast on next, in particular for an upcoming trip. I think I just found my next project!

 14. villapeikko says:

  bitterpurl, thank you! I hope you’ll enjoy the pattern :)lankakomero, no johan on. Neuvon kysyminen tuossa tilanteessa on jo aika häikäilemätöntä. Toki saman idean voi saada kaksi ihmistä yhtäaikaa, mutta sun tapaus ei kyllä kuulostanut siltä ja tuollainen kilpajuoksu siitä, kumpi ehtii ekana on syvältä. Se vie ilon koko hommasta. Hieno huivi muuten!jatta, jotain hyötyä sitten tästäkin kun nosti edes vähäksi aikaa :D Kiitos kehuista!

 15. Jatta says:

  Voi sviddu tuota hommaa Ravelryssa! Raivostuttavaa! Nyt kyllä matalat verenpaineet nousi kattoon mullakin :(Mut kauniit tumput :)

 16. Lankakomero says:

  Mullekin kävi vähän samalla lailla Panache-huivin kanssa. Olin lähettänyt ohjeen siitä Ullaan ja tarkoitus oli laittaa englanninkielinen ohje vasta Ullan ilmestymisen jälkeen Ravelryyn, mutta sain postia eräältä amerikkalaiselta, joka kyseli minulta neuvoa erääseen kohtaan saman liinan muuttamisessa huiviksi ja kertoi, että oli myös tekemässä ohjetta, joten laitoin sitten heti kiireesti oman jo valmiina olevan ohjeeni Ravelryyn, jotta ehtisin ensiksi. Olin jo paljon aiemmin Ravelryssä huivini kuvan yhteydessä kertonut tekeväni ohjeen siihen. Voihan tietysti saman idean saada kaksikin ihmistä yhtäaikaa, mutta minusta oli vähän törkeää kysyä toiselta tuollaisessa yhteydessä neuvoa.

 17. Vilma says:

  Loistavaa, hyvä kun laitoit myyntiin! Ja täältäkin lähtee rutkasti paheksuvaa pihinää tuhmille kopioijille. :)

 18. villapeikko says:

  iinu, kiitos! Mulla oli esikoinen aamulla kuvausassistenttina ja yhdessä kuvattiin ne omppukuvat :) Lapasten kuvaaminen yksin on vähän haasteellista, olisi pitänyt istua kaukolaukaisin hampaitten välissä.tui, kiitos! :)

 19. Iinu says:

  Voi, tuosta ohjeesta on varmaan iloa tosi monelle taitavalle neulojalle- ihan melkein mietin, että uskaltaisinko minäkin aloittaa…Neuleesi on joka tapauksessa superihana! Ja tosi halpamaista tuollainen kopioiminen, hyi! Kyllä rehellisyys voittaa kuitenkin loppupeleissä, näin se vaan on.Ja nuo lapaset on IHANIA kanssa.Tykkään tosi paljon tuosta kuvasta, jossa olet kuvannut tumput vihreän omenan kanssa…Hieno kuva!

 20. Anonymous says:

  Just nyt alkoi tuntua siltä että lähden hieman aiemmin kotiin.. Ja unohdan käydä punttisalilla. Ensimmäistä kertaa olen tehnyt näytetilkunkin! Ja odottanut ohjetta kuin kuuta nousevaa! Kiitos ihanasta, ALKUPERÄISESTÄ idesta ja ohjeesta! -Sanna

 21. villapeikko says:

  pikku-kettu, hyvä että pystyt sentään ompelemaan, olisi kamalaa jos kaikki käsityöt olisi pannassa. Pikaista kuntoontuloa ranteillesi!san, juu, se tuntui tosi inhottavalta. Mietin jo, että viitsiikö tässä suunnitella enää yhtään mitään, mutta en mä varmaan itselleni mitään mahda :) Onneksi rehellisiä ihmisiä on enemmän, uskon niin.

 22. san says:

  Törmäsin eilen tohon kopioasiaan ja kyllä kiehahti. Onneksi sait kuitenkin ohjeen näin vikkelästi maailmalle, kiitos siitä!Onneksi on paljon ihmisiä, jotka haluavat rehellisesti ostaa ohjeen alkuperäiseltä suunnittelijalta. Minä ainakin! Mietin vaan, raaskinko tehdä sen nyt vai tilipäivänä, kun langan ostoon ei kuitenkaan ole rahaa :D

 23. villapeikko says:

  jaana, kiitos :) Joo, tuon kopion taustalla on pieni ilmi tullut petkutusyritys. Lupaus jakaa kopion muistiinpanoja ilmaiseksi vaikuttaa pienimuotoiselta kostolta. Julma tämä neulemaailma :D

 24. Jaana says:

  Sä oot uskomaton! Sait noin upeaan neuleeseen vielä ohjeenkin tehtyä, ihailen suuresti! Malli on tosi tosi kaunis, poiki näemmä heti kopionkin Raveryssä… Myös lapaset on kauniit, ois ihanaa saada ohjeen lankaa ja siitä syksyksi tumput.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s