Päiväni lankahamsterina/ Yarn-hoarding

Satunnaislukugeneraattori oli tällä kertaa mun kaveri ja Pikku-Ketulta saapui eilen kaunis laukku täytettynä ihanilla langoilla: Knit Picksin Glossia, Trekkingia kauniin sinisenä ja Novita Luxus Windia! Laukku on todella kaunis ja niin huolella tehty, ettei sellaisia kaupasta saakaan. Tätä sanotaan hyväksi postipäiväksi, kiitos!

Random number generator was my pal and I received a beautiful bag from Pikku-Kettu, filled with wonderful yarns: Knit Picks Gloss, Trekking in perfect blue colorway and Novita Luxus Wind! The bag is so beautiful and made so carefully, that the ones from the store don’t even come close! Now that’s what I call a good mail day, thank you!

Bag, filled with yarn

Tänään kävin taas kerran Wanhassa Satamassa käsityömessuilla, tämä alkaa olla jo perinne. Tällä kertaa annoin itselleni luvan ostaa, yleensä olen ollut kaikesta tarjonnasta sekaisin, päätöksentekokyky nollassa, saituus huipussa ja kotiin olen palannut tyhjin käsin, tai jotain pientä lapsille mukana. Tällä kertaa sekosin jo ekalla ständilla, lankakauppa.comin sellaisella. Nature Woolia puoleen hintaan, ihanaa Colinetten Ionaa, ooh. Minulle epätyypilliseen tapaan oli ostopäätös äkkiä tehty ja poistuin ison kassillisen kanssa. Titityyn ständillä taas oli vastustamattomia värejä. Etenkin ShibuiKnitsin Merino Kid miellytti värisilmääni.

Today I went to a handcraft fair, as I’ve done many times before. I think, it’s becoming a tradition already. This time I gave myself a permission to buy yarn as much as I wanted. Usually I get so confused of all the super wonderful yarns available, that I can’t make up my mind and leave with empty hands. But not this time! Araucania Nature Wool half priced, Colinette Iona in wonderful blue colorway, couldn’t leave them there. Titityy sold some wonderful colored ShibuiKnits Merino Kid, that I loved.

Got back from Handcraft Fair with these

Lilahtavasta vaaleanpunaisesta tulee isolle tytölle pusero,
Pink yarn is for my older daughter’s sweater,

Araucania Nature Wool

vihreästä ehkä pipo,
green one is going to be a hat, maybe

Araucania Nature Wool

Colinettesta olen ajatellut tehdä kauan haaveilemani My So Called Scarf-kaulaliinan ja jonkin pipon.

Colinette is probably going to be My So Called Scarf and some hat.

Colinette Iona

Shibuin käyttökohde on vielä vähän auki.
Yks juttu vielä, tapasin myös neulojan, jonka blogia luen!

I don’t know yet, what Shibui will be.
And one more thing, I also met a knitter, who’s blog I’m reading!

ShibuiKnits Merino Kid

17 thoughts on “Päiväni lankahamsterina/ Yarn-hoarding

 1. Anonymous says:

  Voin toki lähettää kuvan valmiista neuleesta. Tytär odottaa sitä jo malttamattomana. Valkoinen on ehkä hieman arka väri tokaluokkalaisella, mutta onneksi on pesukone. Varastossa on jo Jaegerin harmaata lankaa (smoke) yhteen tiettyyn neuleeseen =) -Ulla-

 2. villapeikko says:

  Ulla, kiva kuulla! Oisko mahdollista nähdä kuvaa sitten valmiina?Neuletta ehdittiin pestä monta kertaa, valkoinen kun on, niin lika näkyi helposti, eikä neulepinta mennyt paljon miksikään. Tyttö vaan kasvoi niin nopeasti, että vajaan vuoden käytön jälkeen jakku oli auttamattoman pieni. Tytön järkytys oli aikamoinen, kun väitin puseroa pieneksi, oli ilmeisesti rakas ja mieluinen vaate :D

 3. Anonymous says:

  Olen neulomassa tyttärelleni Plain vanillaa. Hyvä ohje! Koska kyseessä on hyvin kapea tyttö, jätin lisäykset vartalo-osasta pois. Ja pituudessa tosiaan kannattaa ottaa huomioon, että kastelu antaa lisää pituutta. Enää puuttuu toinen hiha. Ostimme erilaisia nappejakin, koska ne näyttivät kivalta kuvassa. Oletko pessyt neuletta pesukoneessa, kestääkö?-Ulla-

 4. Iinu says:

  Ihania hamstrauksia!Ja tuo laukku on niin hieno…Minä en ikinä voita mitään arpajaisista, vali vali…No, olen kuitenkin iloinen sinun puolestasi:o)

 5. Christina says:

  Tuo violetti on ihanaa ja tuo vihreä tai no, oikeesti nuo kaikki. Huoh. Täältä idästä on piitkä matka messuille, joten nyt saattas harmittaa. Mut kävin tässä itekin hamstraamassa paikallisen lankapuodin loppuunmyynnin jämiä (en vielä ole blogissani tunnustanut tätä), mm. violettia alpakkaa, joten en nyt sitten viherry kateudesta : )

 6. villapeikko says:

  pikku-kettu, oli todella mieluinen, kiitos vielä tätäkin kautta! :) Mitä, marraskuussako taas messut? Just kun menin perheen kuullen lupaamaan, että nykyisten ostosten (joista osa vielä matkalla) lisäksi en tänä vuonna enää lisää lankaa ostakaan. jaana, juu, mä menin ihan sekaisin kun näin hintalapun. Olisin varmaan ostanut enemmänkin, mutten kehdannut. Jos ton ois tiennyt etukäteen, olisin voinut hamstrata sullekin :)

 7. Jaana says:

  Voi ei, nature woolia puoleen hintaan! Miksen mä lähtenyt messuille..? OOn tota lankaa ootelllut aleen jo jonkun tovin. Ihania löytöjä ja lahjoja!

 8. Pikku- Kettu says:

  Kiva, että paketti oli mieluinen!Ja voi mitä ihanuuksia olet löytänyt.Mie yritän vältellä noita messuja, ettei tuu hirvittävä harmitus. Onneksi marraskuussa on taas messut. :)

 9. villapeikko says:

  marja, saatettiin siis nähdä vaikkei tunnistettukaan :)kanerva, siellä tuntuikin olevan eniten väkeä :) Mutta talvi on tulossa ja täytyy varustautua, hyvä lanka, parempi mieli vai miten se menikään. relli, eiks niin :) tuo laukku on kyllä ihana ja tulee jotenkin kotoisa olo kun kantaa lankoja kotiin.

 10. Marja says:

  Siellähän minäkin olin äiskän kanssa heti aamusta. En tullut minäkään tyhjin käsin pois…….. en vain ole jaksanut kuvata saalistani.

 11. villapeikko says:

  hanna, niin kai :D hypnoosimarjut, tännehän ne :D Mut joku muukin on ollut tuhma kuin minä, koska niitä jäi sinne vielä reilusti kun omani pois raahasin.

 12. Marjut says:

  Aha! Vai tänne violetit Nature Woolit olivat menneet! Nappasin itse kolme viimeistä vyyhtiä ja harmittelin, kun niitä ei ollut enempää. (Jos ne eivät syystä tai toisesta puhuttelekaan, niin mulle saa diilata.)

 13. hanna-h says:

  Ihana messusaalis! Tulikohan sieltä lankakauppa.comin kojulla joku alitajuinen viesti neuloa my so called scarf ja pipo.. ;) Lanka ja väri meidän suunnitelmissa sentään eroavat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s