Knotty Gloves

Knotty Gloves
Ohje: Knotty Gloves, Julia Mueller, Ravelry-linkki
Lanka: Knit Picks Gloss, vähän päälle 1 vyyhti, #Serengeti
Puikot: 2,5mm

Pattern: Knotty Gloves by Julia Mueller, Ravelry-link
Yarn: Knit Picks Gloss, little over one skein, #Serengeti
Needles: 2,5mm

Siitä on noin about 16 vuotta, kun olen viimeksi sormikkaita neulonut, mutta ihan hyvin tuo tämänkertainenkin meni. Jos nuo vanhat sormikkaat olisivat tallella, näyttäisin valokuvan. Ne olivat pääosin mustat, mutta ranteissa oli kirjoneuletta ja sormet olivat kaikki eri väriä. Käytin niitä paljon.

It’s about 16 years, since I’ve last knitted a pair of gloves. It went well and I enjoyed the process. If I had these old gloves left, I’d show you a photo of them. The gloves were mostly black, with some stranded knitting in the cuffs and the fingers were all in different colors. I wore them a lot.

Knotty Gloves

Näihin käytin Pikku-Ketulta blogiarvonnassa saamaani KnitPicksin Glossia. Tykkäsin langasta paljon, se oli nautinto neuloa, ei halkeillut ja sisäinen snobini ihastui langan kauniiseen yleelliseen kiiltoon. Sormikkaista tuli juuri sopivankokoiset ja lämpimät.

I used KnitPicks Gloss for these. I got this wonderful yarn from Pikku-Kettu earlier this fall. I absolutely loved the yarn, it was a pleasure to knit with, didn’t split and my inner snob loved the luxuriousl shine it had.

Knotty Gloves

Resorit ovat ylipitkät ja minähän tykkään siitä!
Cuffs are super long and I like it!

Getting ready for Socktoberfest

Nyt täällä valmistaudutaan Socktoberfestiin.
Now I’m finally getting ready for Socktoberfest.

18 thoughts on “Knotty Gloves

 1. Tui says:

  Se langan väri on ruby red :) Ja nää sormikkaat on ihanat, itselläni on nyt puikoilla ensimmäiset sormikkaat sitten yläasteen..saas nähdä miten näiden kanssa käy. Laika kyllä lupasi neuloa sormet. :D

 2. villapeikko says:

  nuttu, mulla noi kaupan sormikkaat menee rikki parissa päivässä, ne eivät vain kestä. Noita olen käyttänyt valmistumisesta lähtien päivittäin ja ovat edelleen siistinnäköisiä. Ja mikä tärkeintä, lämpimiä. Kiitti myös!silmukatti, varmaan luistaa joo, jos on ihan sileä ratti. Meillä toi on semmoista keinonahkaa, ettei kauheasti luista. Ja kiitos!hyeknitter, thank you!limeadine, se se varmaan on! Vaikka hassua kyllä, neuloessa se ei enää niin tylsältä tuntunutkaan kun on niin nopea homma. Kiitos kehuista!hepsi, kiitos! Oli todella hyötyä, kiitti kun linkitit!

 3. Silmukatti says:

  Tosi mukavan näköiset sormikkaat! Neuloin vuosi sitten sormikkaat lahjaksi ja siitä asti olen etsinyt sopivan väristä lankaa jos itsellenikin neuloisin. Niiden käytettävyys vain mietityttää kun autolla ajaessa villasormikkaat “luistaa” kovalla muovisella ohjauspyörällä. Mutta voishan ne neulotut olla muita tilanteita varten. Ja tästä sun postauksesta vaikuitteita saaneena – haluan ehdottomasti pitkät resorit!

 4. Nuttu says:

  Ihanat, noissa on kiva juju. Ehkäpä minäkin voisin nyt neuloa tuollaiset ja pelastaa itseni jokavuotiselta sormikkaanhajousärsytykseltä.

 5. villapeikko says:

  tiinaf, suosittelen :) Kokokin on hyvä, ei tule liian kireitä.lucy, thank you :) I think you should try, it’s really worth it.tess, juu, pitäisi! Ja kiitos. Mietin itsekin pitkään, viitsinkö sormikkaita neuloa kun kaupasta saa kans, mutta kaupan hanskat ovat usein akryyliä eivätkä lämmitä yhtään. Näissä ei tarvitse palella :)pikku-kettu, kiitos! Mietin juuri, mitä tekisin toisesta vyyhdistä noiden kaveriksi. Lanka on tosi ihana!johanna, kiitos!

 6. Tess says:

  Oi, miten kauniit ja langan himmeä kiilto on upea :) Pitäisiköhän minunkin vihdoin ja viimein kokeilla sormikkaiden neulomista…

 7. zebraknits says:

  Really, These gloves look like you’ve always knit gloves! They’re adorable and I love the colourway. I have not made a pair in my life….maybe I should try.

 8. tiinaf says:

  Ihanat sormikkaat! Juuri olen mielessäni pyöritellyt tuota ohjetta. Taidanpa minäkin kokeilla jossain vaiheessa, kun noin ihanilta näyttivät!

 9. villapeikko says:

  iinu, kiitos :) Kaupan akryylihanskat saa nyt jäädä, noi ovat niin lämpimät ettei nyt toivon mukaan kärsi ihokaan kuten ennen. Multa kuivuu kädet alta aikayksikön jos pääsee paleltumaan.

 10. Iinu says:

  Mielettömän sievät sormikkaat! Tykkään väristäkin kovasti.Ja kiitos tuosta lakkiohjeesta alempana…aloin jo miettiä, mitä värejä ehkä käyttäisin:o)

 11. USI says:

  Voi kun nätit… minä se on ole varmaan koskaan neulonut sormikkaita… lapasneitejä :) pitäisköhän kokeilla…?

 12. -maria- says:

  Minulla on tuo sama malli työn alla, lankana Lanett (Joulupukin säkkiin ovat menossa). Kiva nähdä nätit sormikkaasi valmiina, saan intoa jatkaa omaa projektiani!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s