Habitat vol 2 ja pikku pikku kauluri

Pienten neuleiden linja jatkuu. Toiveissani on kuitenkin päästä taas takaisin puseroiden pariin, en ole tottunut olemaan ilman isompaa neuletta. Hirveä hinku olisi keksiä jokin ihana, pehmeä, pitkä neuletakki tai -mekko. Lankaakin olisi, Dropsin Alpacaa, Eskimoa, Rowanspunin ohutta yms. Vain ideaa ei ole täällä näkynyt.

I’ve been knitting small things lately. Hopefully I’m able to get back to larger items soon, being without a sweater project is something I’m not used to. I’d love to make up some wonderful, soft, long cardigan or knitted dress. I even have yarns, Drops Alpaca, Eskimo, Rowanspun 4-ply… only idea is missing.

Habitat vol 2
Ohje: Habitat, Jared Flood
Lanka: Rowan Rowanspun 4-ply #jade, vajaat 3 vyyhtiä kolminkertaisena neulottuna
Puikot: 4,5 ja 5mm

Pattern: Habitat by Jared Flood
Yarn: Rowan Rowanspun 4-ply #jade, three strands held together, a little less than 3 skeins
Needles: 4,5 and 5mm

Ideoista valmistuneisiin. Habitat miehelle. Speksit samat kuin edellisessä, lanka vain eri väristä. Ja aivan liian tummaa, ei niinkään lopputuloksen kannalta, mutta neulominen oli tuskaa. Kun valoa on vähän, joutuu neulomaan melkein sokkona. Taisin luvata itselleni joskus, etten neulo enää tummasta langasta… ja toissapäivänä lupasin, etten osta uutta lankaa enää tänä vuonna. Saa nähdä miten ton lupauksen käy.

Back to the finished ones. Habitat for him. Otherwise same as the one I made for myself, only in different color. And the color is too dark. Not because of overall look, but because knitting was difficult. There isn’t much light and knitting with dark yarn is hard for me. It was some time ago, when I promised myself not to knit with dark yarns. And day before yesterday I promised myself not to buy more yarn this year. We’ll see how well I’m going to keep this promise.

Neckwarmer
Ohje: 12-26 Drops Design
Lanka: Sublime Yarns Baby Cashmere Merino Silk DK, 1 kerä
Puikot: 3 ja 4mm

Pattern: 12-26 from Drops Design
Yarn: Sublime Yarns Baby Cashmere Merino Silk DK, 1 ball
Needles: 3 and 4mm

Ja kauluri pojalle. Ohje on koolle 3/5 vuotta, mutta koska lanka oli ohuempaa kuin ohjeessa, sain just sopivan kaulurin vajaa kaksivuotiaalleni. Lanka on Sublimen merino-kashmir-silkki-jamitävieläsekoitetta ja tuntuu todella pehmeältä. Neulottaessa pinta jo vähän nuhjaantui langan pehmeydestä johtuen, mutta se ei haittaa. Pääasia että on mukava päällä. Kauluri itse on ihan simppeli, ainaoikeaa muuten, putki resoria.

and neckwarmer for my little one. The pattern is from Garnstudio and I made the size 3/5 yo. The yarn I used, was a bit thinner than the pattern called for, so I got a neckwarmer, that’s just right size for my almost 2 years old. The yarn was so soft!

Sisko neuloo– ja Makepeace-blogeista tuli tunnustusta, kiitän ja olen todella otettu!

Sisko and Makepeace gave me an award, thank you so much!

11 thoughts on “Habitat vol 2 ja pikku pikku kauluri

  1. villapeikko says:

    Kiitos kaikille! :) Thank you!Iinu, huomasin tuon kaulurin ohjeen ihan sattumalta Ravelryssa friends activity-sivulla. Muuten olisi varmasti mennyt ohi kun tuo ei ole mikään kauhean uusi malli enää :) Ja ole hyvä ;)

  2. Iinu says:

    Yhdyn kuoroon: Habitat on kaunis!Ja kiitti vinkistä, en ollut huomannutkaan , että Dropsilta löytyy tuollainen peruskaulurin ohje. Tuo kun on pienelle se kaikkein parhain malli, ei siitä mininkään pääse:o)Ja kiitos meilistäsi…oikeasti;o)

  3. Maryse says:

    Lovely Habitat! The color is yummy ;-) Second blue-green FO I comment on tonight. I think I would like to knit something in those colors soon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s