Uutta ja… uutta/ New and… new

Notions bag
Uusi käsityötilpehööripussukkani! Tykkään tosi paljon, ihana omppukuvio, pirteä kuin mikä. Ostin sen Pikku-Ketun Etsy-kaupasta heti kun itseni sinne klikkasin.

My new notions bag! I love it, the apple print, colors and everything! I purchased it from Pikku-Kettu’s Etsy-shop as soon as I saw it there.

Yarn eater

Kerroin viimeksi, että haluan neuloa jotain isoa. Nyt mulla on visio ja toive siitä, että saan sen puseroksi asti. Toi vain syö uskomattomat määrät lankaa.

Last time I wrote, that I’d like to knit something larger than hats and socks. Now I finally have an idea and I surely hope that I can make it work. Only it’s a real yarn eater.

9 thoughts on “Uutta ja… uutta/ New and… new

  1. Katilein says:

    Hieno tilpehööripussukka :) Ja voi vitsi, että oli herkullisen näköiset pitkät sukat vanhemmassa kirjoituksessa. Sellaiset haluaisin itsekin, mutta näyttäisivät varmaan hassuilta näissä paksuissa makkarajaloissani :)

  2. villapeikko says:

    Lucy, yes, it’s cable-y :) I’ve knit a lot today and it looks promising so far!iinu, toivotaan parasta neuleen suhteen, teen sitä silleen, että toteutan tärkeimmän idean ja loput sävellän sen mukaan, miten lankaa riittää. Eli täysin epävarma projekti :)Elaine, I will show it, I promise, soon :)(or I will hide it if it turns out horrible)jossup, jotain sellaista mistä olen haaveillut jo jonkin aikaa, mutta saa nähdä saanko siitä mieluisen :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s