Hmmm…

Sideways vest
Ohje: omasta päästä
Lanka: Garnstudio Eskimo
Puikot: 8mm

Pattern: my own
Yarn: Garnstudio Eskimo
Needles: 8mm

Edelliseen postaukseen viitaten, tällä on hyvät mahikset tulla pakko saada-neuleeksi, jota ei tule koskaan oikeasti käytettyä. Tykkään kyllä miltä se näyttää ja nappilistasta, enkä näytä tämä päällä alipainoiselta. Toisaalta se on liian lämmin ja paksu sekä sopii enemmänkin ulkovaatteeksi. Eli hyvällä lykyllä tässä on takin korvike kevään lämpimille säille.

Regarding to my previous post, this one has a good potential to become one of these must-have knits that I’ll barely wear. I like how it looks and I like the button band and I don’t look underweight wearing it. But… it’s too warm. Maybe I will wear it outside when spring comes, we’ll see.

Sideways vest

Tämäntyyppisiä neuleita on näkynyt tänä syksynä vähän joka puolella ja halusin myös sivuttain neulotun palmikkoliivin. Iskin siihen muutaman palmikon, neuloin vartalo-osan valmiiksi ja sen jälkeen tajusin, ettei lanka ehkä riitäkään. Kaapista valkoista lisää ja raidat resoriin. Ettei menisi ihan tylsäksi, pistin siihen nappilistan ja napeiksi kauan sitten Kreikasta ostetun ja jo kierrätetyn villapaidan napit.

I’ve seen this kind of sleevless cabled vests all over clothing stores this fall and it became my must-have knit. I chose some cables, made the body and realized I was running out of yarn. I had some white Eskimo in my stash, so I striped the ribbing. Because I get bored easily, I added a button band, too. The buttons are from an already recycled cardigan, that my DH bought from Greece a long time ago.

19 thoughts on “Hmmm…

 1. Hestia says:

  Upea! Jaha, täällä on muitakin jakelemassa sulle tunnustuksia, liityn joukkoon ja ilmoitan blogistani löytyvästä pokaalista. Älä ota siitä paineita, ei tartte jatsaa jos ei iske =)

 2. Christina says:

  Kaunis se on, vaik oliskin himppasen lämmin sisäkäyttöön. Väri on myös minun mieleen. Katoin just Kotiliedestä sivuttain neulottua alpakkaneuletta, et oispa kiva.

 3. USI says:

  Näyttää tosi kivalta! On se kyllä vaihtelua neuloa sivuttain, olen muutaman kerran joskus taannoin kokeillut… Yritän muuten parhaani mukaan saada poikain pipojen ohjeen postattua, toistaiseksi en ole jaksanut ohjetta viimeistellä, väsyttää… uupumus maximus…

 4. villapeikko says:

  E, thank you so much! :)Anne, :D näin käy joskus, mäkin olen välillä huomannut jossain blogissa että eih, mähän aioin just tehdä jotain tuollaista. Jään innolla odottamaan sun poikittaisneuletta!Sisko, kiitos! :)

 5. Anne K-R says:

  Ei hitsit, minun ajatukseni ovat kulkeneet vähän samaan suuntaan kuin sinunkin. Olisi hauskaa tehdä jotain muhkeaa ja nimenomaan poikittain neulottuna.

 6. hanna-h says:

  Onpa kiva palmikkoliivi! :) Itse olen myös miettinyt josko uskaltautuisi kokeilemaan sivuttain jonkun puseron neulomista. Sopiva ohje on vielä hakusessa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s