P

Heidiltä sain kirjaimen P ja lähdin mukaan leikkiin.
Sorry, only in Finnish this time!

Wooden Cow
Puulehmä
tämä on tärkeimpiä esineitäni. Veljeni teki sen minulle kun olin pieni. Katsokaa, sillä on utareet ja kaikki! Yksi jalka on kadonnut, mutta muuten se on säilynyt hyväkuntoisena. Todella rakas.

Polkupyörä
Olen pyöräillyt pienestä pitäen. Kesämökkimme sijaitsi syrjäisellä paikkakunnalla ja kesäisin pyöräilinkin kymmenen kilometrin päähän lähimpään pikkukaupunkiin kaverille tai muuten vain shoppailemaan. Polkupyörä oli vapauteni, ilman sitä olisin tullut mökkihöperöksi.

Periaatteet
minulla on monia periaatteita, yksi tärkeimmistä on tässä: ei kannata olla hyvää tarkoittavien ihmisten vuoksi onneton. Tiedättehän, niiden vuoksi, jotka julistavat, että elämä kuuluu elää juuri tietyllä tavalla, koska he tietävät sen olevan hyväksi meille. Omaa elämää koskevat päätökset pitää tehdä itse.

Light
Päivänvalo
Valo, joo, sitä pitää olla. Mikään lamppu ei korvaa päivänvaloa, olen siitä riippuvainen. Sen takia kärsin melkein fyysisesti pimeistä kuukausista. Kodin pitää olla todella viihtyisä ja pitää olla kivaa tekemistä, jottei pimeyttä huomaisi.

Päättämättömyys
päätöksenteon vaikeus, se on todellinen “vaiva”. Jahkailen ja pähkäilen, mietin hyviä ja huonoja puolia, teen päätöksen ja kumoan sen. Pätee muuten neulomiseenkin. En saa aloitettua uutta projektia, koska mietin aina, onkohan se nyt juuri tälle langalle se oikea projekti. Ikään kuin lanka loppuisi tämän jälkeen maailmasta. Raivostuttavaa.

IMG_3137
Puhelin
Puhelimet ovat heikkouteni. Ovat aina olleet. Pidän puhumisesta, siitä että voin tavoittaa ja olla tavoitettavissa. En mene koskaan ulos ilman kännykkää ja jos unohdan, on ontto olo. Pidän puhelimista muutenkin, onhan ne pieniä, kivoja esineitä, monine toimintoineen ja ominaisuuksineen kuin leluja. Katson aina kännykkämainokset lehdistä.

Piano
Soitin lapsuudessani monta vuotta ja olin opettajan mukaan todella lahjakas. Kymmenisen vuotta sitten luovuin pianosta tilanpuutteen takia ja nyt haaveilen, josko ostaisin joskus itselleni sähköpianon.

Footprints in cocoa powder ;)
Perhe
Ilman perhettä ei olisi mitään. Olen ollut monella tavalla onnekas, olen löytänyt elämäni miehen, tosirakkauden. Mikä parasta, tunne on ollut molemminpuolinen ja vuosien myötä seuraamme on liittynyt mainioita pikkuihmisiä.
(Valokuvassa jalanjäljet kaakaojauheessa, toim.huom)

Peltilehmä
liittyy samaan kuin pyöräily. Minulle vain on niin tärkeää pystyä menemään ja tulemaan oman mieleni mukaan, auto antaa vapauden (perheen aikataulujen puitteissa) liikkua miten haluan. Ilman olisin kuin häkkilintu.

Sylvi fronts
Pyöröpuikot
Päästiinhän neuleaiheeseen lopulta. En käytä nykyään enää muita puikkoja, pyöröpuikoilla teen puserot, sukat, pipot, lelut, kaiken. Jopa i-cordin.

17 thoughts on “P

 1. Anonymous says:

  Style lehmä ja hauskat p-sanat. Pakko kommentoida tuota piano-asiaa: Jos päätät hankkia pianon, hommaa silent-piano mieluummin kuin digipiano, siinä on akustinen piano ja sähköpiano samassa. Sähköpianojen kosketus on niin ankea ja muovinen:).

 2. ColibriDreams says:

  Hei! Ihana lehmä! Ja muutenkin mukava juttu. Moniin kohtiin voi samaistua, kuten periaatteisiin ja päivänvaloon. Valo on kauhean tärkeää, jos vaikka kotona yksi lamppu on sammunut eikä sitä saa vahdettu heti, alkaa ahdistaa. Ja verhojen pitää olla aina (no, paitsi nukkuessa ja vaatteita vaihtaessa) auki, että taivas näkyy. Laitatko mullekin kirjaimen? Blogissani olisi myös arvonta.

 3. villapeikko says:

  Miina, näinhän se on joulun alla, mullakin on pari juttua pelkästään Ravelryssa. Ihan varmuuden vuoksi, vaikkeivät lahjojen saajat blogistani tiedäkään niin, eihän sitä tiedä mihin googlettamalla päätyvät.Kirjain olisi L :)

 4. villaeläin says:

  Tutun kuuloisia juttuja, varsinkin päättämättömyys ja periaatteet. Pyöröpuikko on kans luonnollisesti nytkin sylissä :DMustakin olisi mukavaa jos heittäisit kirjaimella, sais päivänvalon puutteessa bloggattua edes jostain :)

 5. villapeikko says:

  Kesän lapsi, juu, lehmä on mulle tärkeä. Lähetin jonkin aikaa sitten veljelle kuvan siitä ja kysyin muistaako, muistihan se :)Kiva kuulla että samastuit joihinkin juttuihini!Annikainen, kiitos! :)

 6. KESÄN LAPSI says:

  Minäkin ihailin kaunista lehmää. Ei ihme, että se on sinulle tärkeä. Tosi hieno!!Kivoja P-juttuja sinulta löytyi. Minä samaistun kirjoitukseesi kohdissa päivänvalo, perhe, peltilehmä ja pyöröpuikot. ;O) Addit tietenkin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s