Thermis

Thermis
Ohje: Thermis
Lanka: Malabrigo Yarn Worsted #emerald, 70g
Puikot: 4mm

Pattern: Thermis
Yarn: Malabrigo Yarn Worsted #emerald, 70g
Needles: 4mm

Thermis Thermis/ the buttons

Kaulanlämmike. Riittävän pitkä, että voi vetää nenän peitoksi, ja niin pehmeä, mahdottoman pehmeä. Napit kävin ostamassa tänään, kotoa ei löytynyt mitään, mikä olisi puhutellut. Kaupassa olikin nappeja vaikka mihin, löysin napit kauluriin, tytön Sylviin ja pipoon. Kaikki kerralla.

Neckwarmer. Long enough to keep the nose warm when needed and soft, so soft. I went button shopping today, because I didn’t have anything suitable at home. The shop was lovely, I found buttons for my neckwarmer, for DDs hat and for DDs Sylvi. All at once!

Eilen tuli postissa kirja. Tilasin ihan vain kokeeksi kun näytti hauskalta. Ja se oli hyvä kirja, suosittelen! Luin sen saman tien alusta loppuun ja sitä ei todellakaan tapahdu usein. Kun se vaan oli niin hyvä.

This book came yesterday. I ordered it just because it looked fun. And it was! I just loved it! I read it at once and that doesn’t happen often. It just was that good.

21 thoughts on “Thermis

 1. Pibu ja Tinde says:

  Tuopas on kiva! Ja reipas väri, sopii sinulle. Heti alkoi tekemään itselläkin mieli kovasti kauluria..vaikka en ole sellaista ikinä käyttänytkään. Sitä on kun pikkulapsi, kun näkee toisella jotain kivaa niin tahtoo tahtoo kans :))

 2. Siena says:

  Beautiful colour on your Thermis! It looks so good on you. I am working on my second one, this time in turquoise, and can`t wait to put it on. I`ve wanted to try Malabrigo, it looks so soft, squishy and beautifully coloured.

 3. Iinu says:

  Kauluri näyttää ihanalta!Osaat aina valita sellaisia sinulle hyvin sopivia värejä…Ja kiitos kirjavinkistä:o)

 4. Usi says:

  Olen miettinyt tuon kirjan hankkimista, kyllä se varmaan täytyy nyt hankkia kun sinäkin sitä kehuit :) tosi ihana väri tuossa kaulurissa!

 5. villapeikko says:

  Liina, nappeja on välillä mahdottoman tuntuista löytää. Olen nyt onneksi paikallistanut kaksi hyvää nappipaikkaa täältä, niistä saa melkein aina jotain. Netistä en ole vielä tilannut.Anne, älä tunne alemmuutta, ei missään nimessä! En mä mielestäni edes ole kauhean nopea, välillä tuntuu etten ehdi ollenkaan neuloa, mutta sit innostun ja neulon jonakin päivänä enemmän. Näin ne kai sitten edistyy :) Elaine, do it, do it! :)

 6. Anne K-R says:

  Oi. Ihanainen väri ja muutenkin tuo pikkuneule on tosi kaunis. Miten ihmeessä sie pystyt olemaan noin nopsa neuloja? Täällä on vähän väliä jotain kaunista valmiina. Ihailen! (Ja samalla tunnen alemmuutta.)

 7. Liina says:

  Kaunis! ihana väri ja iiihanat napit! Hyviä Nappeja on kyllä yllättävän vaikeeta löytää, ja ite ainakaan en jotenkin osaa tilata niitä nettikaupoista.

 8. villapeikko says:

  PetraO, thank you so much! :)amma, kiitti. Anna itse valita lanka ja napit, niin eiköhän pidä :)Tess, mulla on kans kaulaliinaongelma, en vain jaksa tehdä niitä. Kaulurit ovat nopeita.Terhi, kiitos! :)

 9. Tess says:

  Kaunis kaulanlämmike :) Tuommoinen olisikin mukava neule tehdä. Mulla ei oikein riitä innostusta kaulaliinojen neulomiseen, mutta jotain uutta lämmikettä olisi kiva saada kaulalle.‘It itches’ on kyllä hauska kirja :) Sain omani SNY:ltäni loppusyksystä ja olen hihitellyt monta kertaa lukiessani sitä :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s