Lumipallo/ Snowball

Snowball

Blogini täyttää tänään 2 vuotta, joten lasketaan tämä juhlapostaukseksi. Esittelyssä pipo, joka ei ole minun suunnittelemani. Tämän takana on nuorempi tyttöni, minä olen the Toteuttaja. Piti olla leveää resoria ja ylipitkä, niin että roikkuu takaa ja tietysti tupsu myös. Sekä koriste, johon napit valitsi myös itse. Koska resori mokoma halusi nostaa pipon tötteröksi, pakotettiin se alas ompelemalla. Tupsun väsäämisen olisin mielelläni ulkoistanut tytölle, mutta koulu menee tällaisten asioiden edelle.

My blog turned 2 today! I celebrate it by posting about a new FO. This hat is not designed by me. My younger daughter is behind this. She knew what she wanted and I knit. Seeing her happy face when it was finished, was the best reward! As you probably notice, the top of the hat stays down nicely, that’s because it’s sewn down. Otherwise it would’ve been a very pointy hat.

Snowball Snowball

37 thoughts on “Lumipallo/ Snowball

 1. Christina says:

  Onnea! No vitsi, tuo pipo täytyy näyttää heti illalla 12-vuotiaalle pojalleni. Hän kun yritti viikonloppuna kuvailla minulle, että millaisen pipon haluaisi ja heti kun näin Lumipallon tajusin mitä hän tarkoitti sillä, että sen pipon pitää olla pitkä : )

 2. Johku says:

  Kaunis lumipallopipo. Mitähän kaikkea tyttösi keksii kunhan koululta ennättää =)Onnea ja tuottoisia tuleviakin vuosia.

 3. villapeikko says:

  Kanerva, kiitos! On tosiaan mukavaa, että on kerrankin kunnolla lunta. Lapsetkin ovat viihtyneet ulkona ihan eri tavalla.marycatharine, thank you!Limeadine, kai siinä on, joo, ainkin mielikuvitusta piisaa ja rohkeutta :)Matleena, kiitos :)

 4. villapeikko says:

  Mammutti, kiitos :)Tanja, kaikki kehut on välitetty keksijälle :) kiitti!Liina, kiitos! Ei neulo, hän sanoo, että suunnitteleminen on kivaa, mutta toteuttaminen on tylsää ;)Pirkko, kiitos!Kaisa, kiitän ja lupaan jatkaa :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s