Aikaista kevätsiivousta?/ Early spring cleaning?

Kiitos kaikille blogisynttärionnitteluista ja pipokehuista! Tällä kertaa ei ole valmiita töitä, kaikki ovat vielä enemmän tai vähemmän vaiheessa. Ehkä kohta. Lankavaraston sain siivottua ja tarvikkeet järjesteltyä, onkohan siivousinto kevään ensi merkki? Uusia juttuja olen myös miettinyt ja tehnyt ja tietysti ostanut lankaa.

Thank you all for your comments on my blogiversary post! This time I don’t have anything finished, all my knits are still more or less in progress. Maybe soon. I have organized my stash and knitting supplies, got some new ideas and purchased yarn.

Malabrigo
Niin, ne ostokset. Ensiksi tilasin Stash Yarnsilta kasan punaista Malabrigoa. Väri on luonnossa kauniimpi, kuin kuvissa, sellainen oranssihtava punainen. Aivan ihana. Mulla on punainen kausi, ostoslistallani oli välillä pelkkiä punaisia sävyjä eri langoista, jouduin ihan tietoisesti ostamaan muutakin.

Anyway, I have to tell you about my new yarns. don’t I. First, I ordered a pile of red Malabrigo from Stash Yarns. The color is much more beautiful in nature, my camera just couldn’t capture it. It’s more like red-orange. Wonderful. I’ve been all about red yarns recently.

Rowan Calmer and Kid Classic
Sitten ostin Cucumberpatchilta kahta eri Rowania, Calmer ja Kid Classic. Jälkimmäisen kanssa kävi niin, että tilasin sävyä Teal, mutta paketissa olikin Precious-nimistä. En jaksanut ruveta valittamaan ja pidin sen väärän sävyn. Kaunis sekin.

Then I bought some Rowan from Cucumberpatch – Calmer and Kid Classic. Kid Classic came in shade Precious instead of Teal I ordered, but that’s ok. It’s beautiful too :)

Piles of circulars Piles of circulars
Niin, ja niistä pyöröpuikoista ja niiden säilytyksestä on ollut puhetta. Minulla ne ovat lankalipaston ylimmässä laatikossa, vinossa pinossa, jota tukee toiselta puolelta vihkokasa ja Harmony-setti ja toiselta puolelta nappivarasto. Joku rasia olisi kiva, muuten noi liukuu helposti pitkin laatikon pohjaa.

There’s been a discussion in finnish knitters Ravelry forum about where knitters keep their circulars. Well, I just keep them in piles in my drawer and that seems to be working. Although the bags are very slippery and hard to keep in a neat pile.

10 thoughts on “Aikaista kevätsiivousta?/ Early spring cleaning?

 1. villapeikko says:

  Kiitos kommenteista! Thank you for comments! :)Hanna, noissa Harmony-puikoissa on todella hyvä puikko-osa, kärki on terävä ja muutenkin, ihan parhaita. Ne muut osat sitten… monta puikkoa on jo irronnut metallisesta kantaosasta, joissakin myös siima on osoittanut irtoamisen merkkejä. Eli yhteenvetona sanoisin, että ihanat puikot, mutta eivät kovin laadukkaat. Ainakin minun settini perusteella.

 2. Hanna says:

  Kivassa järkässä kaikki…ei mulla vaan! Oon pähkäilly et hankinko tota Harmony-settiä itelleni…ois kätsysti kaikki puikkokoot sit samalla kertaa…Mutta oon miettiny et onko ne miten käytännöllisiä oikeesti? Siis sitä liitoskohtaa lähinnä mietin…

 3. Usi says:

  Herkullisen väristä on tuo punainen lanka, voin kuvitella miltä näyttää livenä. Sullahan on tosi kivasti järkässä noi puikot… ainakin jos vertaa mun systeemiin… :)

 4. YarnSnob says:

  Very pretty yarns, the malabrigo is such a lovely colour.I have no bright ideas for keeping my needles. The packaging is very slippey so I just use a small box and keep them all in there, still in their packaging.

 5. zebraknits says:

  Ah, you are already set for fresh new ideas! Pretty yarns you got there.I also have no special way of keeeping my circulars. i keep them in a round basket. When I feel like tidying them up, I always put them back in their individual plastic wrap by size. that’s it!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s