Relax

Elämme jännittäviä aikoja ja jännittävän laskemisen ja neulomisen jälkeen pitää jäähdyttää pää.

Interesting times, interesting counting and knitting. My brains are melting and I need something to cool them off.

Hiiumaa Mismatched Mates

Löysin täydelliset rentoutussukat Nancy Bushin Knitting on the Road-kirjasta, Hiiuma Mismatched Mates. Niissä on raitoja – minä rakastan raitoja. Eivätkä sukat mätsää keskenään, vielä parempaa. Valitettavasti lankani ei myöskään mätsää ohjeen kanssa, joten joudun silti laskemaan ja muokkaamaan. No, ei kai se enää tunnu missään.

I found perfect socks for relaxing: Hiiumaa Mismatched Mates from “Knitting on the Road” by Nancy Bush. They have stripes, and I love stripes. The socks don’t match – even better. Unfortunately, my yarn doesn’t match with the pattern either, so I have to still calculate and modify. But that’s ok.

12 thoughts on “Relax

 1. villapeikko says:

  milliini, muakin jännittää :)muistaakseni sain ne sivupalkkiin niin, että ensin menin settings-edit layout, siitä add a gadget ja valkkasin html-sellaisen. Sit siihen laatikkoon title-kohtaan vaikka ohjeitani tjv, ja isompaan laatikkoon kuvakoodi esim. Flickrista ja sen alle Ravelrysta download linkki koodipätkänä (löytyy Ravelryn designer sivulta).Kysy lisää jos ei onnistu, mulla oli aika lailla vaikeuksia sen kanssa kun koneeni ja blogger eivät täysin tykkää toisistaan ja sen takia en muista enää tarkkaan, mitä kaikkea tein, mut suurinpiirtein näin se taisi mennä :)

 2. milliini says:

  Haa, nyt alkoi jännittää…Voisitko auttaa pientä neulojatumpeloa, miten sä oot saanut noi ohjeet tonne sivupalkkiin pdf-muodossa? Mulla ois joitakin ilmasia omia ohjeita jotka haluaisin ennemmin sinne kuin blogipostaukseeni…

 3. tikru says:

  :)Mä kiroilen täällä yhden räknauksen kanssa… mut ehkä se siitä.Sukat näyttää hyvälle, noita oon kattellu monta kertaa sillä silmällä.

 4. villapeikko says:

  Sirisan, niin on, erityisesti sitä hyvää jännitystä :) Yhtä puseroideaa yritän saada toimimaan ja sit yks toinen juttu just valmistui.Tupuna, kiitos, tällä hetkellä näyttäisi lupaavalta :)

 5. Sirisan says:

  Kivaa, elämässä pitää aina olla vähän jännitystä! Mitäs sää nyt niin kovasti räknäät (=lasket), noiden sukkien lisäksi?Nim. “En ole utelias, ainoastaan tiedonhaluinen”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s