Uusia kirjoja – new books

new books
Minulla on ongelma joka haittaa harrastusta. En ole hyvä piirtämään, mutta kun neuleideoita tulee ja menee, olisi tärkeää saada parhaat ymmärrettävässä muodossa paperille asti. Ennen kuin ne taas menee ja unohtuu. Joskus sinänsä hyvä idea muuttuu mun piirtämänä vinksallaan olevaksi koltuksi ja sehän on paras tapa saada into nollaan. Amazon auttaa kun kirjoja tarvii, joten eilen hain postista tämän ja tämän. Mitä niitä olen ehtinyt selata niin ihan nappiostos.

I have a problem that interferes my hobby. I’m not good at drawing, but when ideas come and go, would be nice to get the good ones onto paper before they go again. Sometimes a good idea turns bad just by sketching. Had to do something about that so I ordered a couple of books. They arrived yesterday and based on a quick glancing through, I think they’re just what I needed.

Red
Nyt kun yksi isompi projekti on saatu valmiiksi ja matkaan, olen pystynyt jatkamaan myös ihan itselleni tarkoitettua paitaa. Saispa vihdoin valmiiksi, olisi tarvetta. Ja tyttö vaatii pitsibaskeria, hän olisi kelpuuttanut jo kaupan sellaisen, mutta kun menin haukkumaan akryylimyssyn rei’itetyksi muovipussiksi, joudun tekemään sellaisen itse. Hö.

Now when a bigger project is finished and sent away, I can continue knitting my own jacket. I really need that already. And my girl wants me to knit her a lacy beret. She would’ve wanted the one in store, but when I called acrylic hat a plastic bag with holes, I have to make one myself.

14 thoughts on “Uusia kirjoja – new books

 1. Sirisan says:

  Sama vika rahikaisella! Piirtää en siis osaa abstrakteja söherryksejä enempää. Mutta jos muutenkin haluat piirtämisen saloja ja kaikenlaisia hauskoja tekniikoita oppia, niin hankipas jostakin käsiisi Fiona Wattin kirjat “Tee itse taidetta” ja “365 hauskaa askartelutehtävää”. Niistä löytyy vaikka ja mitä hauskaa itse tai lasten kanssa toteutettavaksi. Niissä on hyviä piirtonikseja kuin myös kaikenlaista muuta yksinkertaisilla materiaaleilla värkättävää. Hyvää äitienpäivää!

 2. Usi says:

  Niin tuon edellisen kirjoitin siis minä, mies oli näemmä kirjautunut jollain tunnuksillaan sisään… :)

 3. kanttis says:

  Minulla on tuo sama ongelma, pää täynnä ideoita, mutten saa siirrettyä mielikuvia paperille asti, en vaan osaa, kädet ei toimi! Pistetään vinkit korvan taakse! :) Niin ja hyvää äitienpäivää!

 4. valokki says:

  Piti tulla kommentoimaan kun törmäsin just Baby cables-villapaitaan Whip Up-blogissa! Wau!

  Ja Tuin tapaan mäkin olisin utelias tietämään mitä puikoiltasi on tipahtanut :)

 5. Puttermeister says:

  I know exactly what you mean about not being able to sketch. I recently began doing study models in paper in order to compensate for my inability to draw three-dimensional objects, and that seems to help. But thanks for the book recommendations!

 6. villapeikko says:

  tikru, noi on valkattu ihan arvostelujen perusteella, toinen on enempi siitä miten ja mistä haetaan inspiraatiota ja miten ideat esitellään muille ja toinen on piirtämisestä ja aika perusteellinen sellainen, naiset, miehet, lapset, kaikki :)

  Tui, tieto tulee sit joskus :) On se vähän tylsää kun ei voi kertoa mut ei voi mitään :)

  Marsvin, niih :)) Mut sitähän se teknisesti ottaen on ;)

 7. Tui says:

  Mua kiinnostaa ihan valtavasti että mihin se isompi projekti lähti. :D Ja oon muutenkin huomannut että ravelryyn on ilmestynyt siulle valmiita neuleita eikä mitään tietoja! Oon utelias! :D

 8. tikru says:

  Hei kiitti kirjavinkeistä. Sama onkelma, ja en oo tullu ajatelleekskaan taas et amazon vois tarjota apua :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s