Postaus nro 200 – Post number 200

Crazy knee-highs
Ohje: eipä mitään, perus-polvisukat
Lanka: Noro Kureyon Sock, värit #95 ja #182
Puikot: 2,5 mm

Pattern: none, just basic knee-highs
Yarn: Noro Kureyon Sock, colors #95 and #182
Needles: 2,5 mm

Kun ostin lankoja näitä varten, oli taka-ajatuksena saada mahdollisimman hurjia väriyhdistelmiä, mikä näyttää myös onnistuneen. Noron väreihin voi luottaa. Vaikka yhdistelmät olis kuinka hulluja, jollakin hassulla tavalla ne myös sopivat yhteen.

When I bought yarns for these socks, I wanted to get as crazy color combinations as possible. And I think that’s what I got. Actually it’s pretty interesting thing with Noro yarns, no matter how wild combinations you use, in some strange way they still go good together.

Crazy knee-highs Crazy knee-highs Crazy knee-highs

Ja suuri kiitos Tuille! :)
And many thanks to Tui!

34 thoughts on “Postaus nro 200 – Post number 200

 1. Anonymous says:

  I've seen others make Noro socks by knitting stripes from the center and outside of one ball, and they really aren't as interesting or as beautiful as these! You've inspired me to make a pair and perhaps I'll dye my own yarn!

 2. villapeikko says:

  Kiitos kehuista kaikille :))
  Vilijaana, tiedonhalu on viisasta ja uteliaisuus inhimmillistä :) niihin meni noin 50 g kumpaakin väriä, eli jos yhteensä o 100 g lankaa, niin jo siitä saa polvisukat, riittoisa lanka on!
  Raidoissa on 4 kerrosta ja neuloin ylhäältä alas, alussa oli 64 s ja kavensin ne sitten 60 silmukkaan, aika napakat tuli. Niin ja tiimalasikantapää on, saa raidat jatkumaan nätisti.

 3. Vilijaana says:

  Iih, ihanat Peppi Pitkätossu-sukat! Tahtoo myös! Voitko kertoa kuinka paljon sulla meni lankaa kun mulla on jämäkeriä ja ajattelin riittäskö sellanen vajaa 70g per kerä polvisukkiin kun en moisia ole ikinä kutonut. Ja saako udella kuinka monta kerrosta raidassa on? Kudoitko alhaalta ylös vai ylhäältä alas? Nimim. En ole utelias vaan tiedonhaluinen… ;)

 4. Anna-Kaisa says:

  Aivan mielettömän ihanat sukat. Syysiltana kun nuo vetäisee jalkaan niin on synkkyys kaukana. Ja kesällä tuovat hilpeän ja kesäisen värisekamelskan mukanaan. Täydellistä!

 5. Näppi says:

  Uuh mitä raitoja! Äkkiä pois täältä kuolaamasta, ettei läppäri kastu.
  Onnea hurjasta postausmäärästä.

 6. Anonymous says:

  Todella kauniit sukat, kaikki värit sointuvat yhteen, eikä tule yhtään kirjava/levoton tunne. Pitäsiköhän tehdä itsellekin tuollaiset…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s