Reissuja – Trips

Fiskars Village

Käytiin miehen ehdotuksesta eilen Fiskarsin ruukissa. Minä en tiennyt koko paikasta yhtään mitään, joten en osannut mitään elämyksiä odottaa. Lopulta kuitenkin minä ja lapset olimme ne, joita piti kotiinlähdöstä muistuttaa. Uskomaton paikka!

Yesterday we made a trip to Fiskars Village. I didn’t know anything about that place, but my hubby wanted to go, so we went. And me and the kids were the last ones who wanted to go home. Incredible place!

Fiskars Village Fiskars Village Duck

Rakennukset olivat kauniita ja sorsat söpöjä, mutta tekstiilinäyttely oli se, joka jäi parhaiten mieleen. Todella mielenkiintoisia töitä, hauskoja toteutuksia, oivallusta, just sitä, mitä näyttely parhaimmillaan voi olla.

Buildings were beautiful and the ducks cute, but textile exhibition definitely had the wow-factor! Interesting work, fun, everything an exhibition can be at its best.

Finnish sheep wool Wooden car

Ja koska siellä oli pieniä putiikkeja täynnä kaikkea ihanaa, me ostettiin yhtä ja toista – käsintehtyjä leluja lapsille ja lankaa. Suomenlampaan villaa, niin pehmeää, niin kaunista!

And of course, because there were many little shops, we bought something – handmade toys for kids and – drumroll – I found yarn! Finnish sheep wool, so soft, so beautiful!

8 thoughts on “Reissuja – Trips

 1. villapeikko says:

  Kaisa, on tytöllä kaunis paikka kasvaa :)

  Oranssi, on se, mukavan erilainen :)

  Muriska :D ne kai oli vähän ärsyyntyneitä kun ravintolan “portsari” ei päästänyt heitä ravintolan pihamaalle. Muuten oikein sympaattisia :)

 2. villapeikko says:

  Pami, suosittelen! Oli tosi mielenkiintoinen reissu eikä aika edes riittänyt kaikkien kohteiden läpikäymiseen :)

  Tess, niinhän siinä usein käy, et on tietyt jutut mitkä pitää reissun aikana tehdä, eikä juuri muuhun jää aikaa :)

 3. Tess says:

  Kuulostaa ja näyttää tosi kivalta reissulta :) Pitäis kyllä käydä itekki, mutta etelässä käydessä on aina niin paljon käyntikohteita, että ei vaan ehdi.

 4. Pami says:

  Fiskars tuntuu olevan erittäin mielenkiintoinen paikka, moni sitä kehuu. En ole vielä itse päässyt siellä käymään, mutta haaveissa on! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s