Kauneutta – Beauty

Haapsalu sall book
kuvan huivi tätini neuloma – scarf on photo made by my aunt

Tämä tuli tänään postissa, ihana “Haapsalu sall”- kirja. Paljon kauniita valokuvia ja pitsikuvioita, tietoa huivin eri vaiheista, tekijöistä ja kattava tekniikkaosio. Parhaita käsityökirjoja, mitä olen lukenut! Ja kauneimpia.

This came in the mail today, the wonderful “Haapsalu sall”-book (Haapsalu scarf, a well-known estonian lace scarf). The book contains beautiful photos and lace patterns, lots of information about phases of the Haapsalu scarf and about women who have knit them. And lots of info about techniques. One of the best knitting books I’ve read. And the most beautiful one.

4 thoughts on “Kauneutta – Beauty

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s