Lankaa – yarn

Cascade 220

Ooh, jos puhutaan nopeasta toimituksesta, niin tämä tosiaan oli sitä! Tilasin eilen aamulla Secretwoolista Cascade 220:sta ja tänään sain hakea lankapussin postista.
Vauh.

Talking about quick delivery and good service – this sure was it. Yesterday morning I ordered a bunch of Cascade 220 from Secretwool and today they were here. Wow.

Cascade 220 Cascade 220 IMG_4739

Tämä on siis ensikosketukseni hyvin suosittuun kakssatakakkoseen ja vaikken ole neulomaan vielä päässyt, niin jo vyyhdit tekivät vaikutuksen. Ne värit, ne on vielä kauniimmat kuin osasin odottaa! Harmaat ja oranssi tulevat pojan Tomteniin, edellinen on käynyt pieneksi ja uutta tarvitaan. Ruskeista tulee ehkä itselleni jotain pään- ja kaulanlämmikettä talveksi.

This is the first time I’ve got my hands on this yarn and although I’ve not yet knit it, it feels and looks great! I’m so pleased with the colors! Grays and orange are going to be a new Tomten for my son, (the previous one is too small) and browns are going to be a hat+scarf-something for me.

7 thoughts on “Lankaa – yarn

 1. villapeikko says:

  Kiitos :) en ole tota lankaa vielä lapsella ehtinyt käyttää, joten en voi varmaksi sanoa, mutta luulisin, ettei pahemmin kutita. Hyvin pehmeän oloinen lanka on!

 2. Näkymätön Ninni says:

  Pikatoimitus, mukavaa! Oiskohan tuossa 220:ssa ainesta Rooksi? Meillä on kutiamisen suhteen kovin tarkka neitokainen, on kovasti haastetta lankavalinnoissa nykysellään.. Onnittelut myös ohjeen julkaisusta VK:ssa!!! :)

 3. villapeikko says:

  Nina, kiva tietää että neulottavuuskin on hyvä! Eikä tarvi olla nolona seiskaveikasta :)

  Tirpana, niin oli, just sopiva mulle, jonka sanavarastoon kärsivällisyys ei kuulu :)

 4. Nina says:

  Cascadea on muuten mukava neuloa. Mä olen tehnyt siitä mm. pipon ja puseron poitsulle. Ja tekeillä olevassa hupparissa mä käytän sitä seiskaveikan rinnalla (nolo toi 7veljestä, mutta pitää kai niitäkin käyttää, kun on kerran vaivautunu niitä joskus värjäilemään..) Jonkun verran mulla on niitä vielä jäljelläkin, pitää jotain niistä keksiä. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s