Puistossa – In the park

Seen in the park

Keppihevosia, villasukkapää, lankaa harjana, nappisilmät – ja jokaisella nimi, yksi oli ainakin Tähti, toinen Liekki ja muita en muista. Pitäisköhän tehdä itsekin pojalle sellainen. Ja mukavaa, ettei kaikki puiston lelut ole ns. kaupan leluja.

Hobby horses for kids, woollen sock as head, yarn mane, button eyes – and everyone had a name, one was Tähti (Star), other one was Liekki (Flame), can’t remember the others. Thinking if I should make one for my boy. And it’s nice that all of the toys in park aren’t store bought.

Seen in the park Seen in the park

10 thoughts on “Puistossa – In the park

 1. villapeikko says:

  tiinaf, keppihevosravit on loistava idea, hyvä että lapsille järjestetään sellaisia! :)

  Tirpana, niin on, noi lelut poikkeaa sen verran siitä, mitä yleensä näkee, että jäävät kyllä mieleen. Niille oli tehty esteratakin :)

  Sini :)

  Hisk It, yritin muistella, olenko itse tehnyt tuollaisen keppihevosen muksuna, mutta ei tule mieleen. Muuten tuli tehtyä leluja aika paljonkin :)

 2. Hisk It says:

  Oi mahoton, ihan hulvatonta! Kyllä mulle kelpasi pienenä niin siniset kuin punaisetkin hevoset, ja iskän sukka oli mitä parhaimman kokoinen ihan sellaisenaan. Taisi tulla niitä paripuolia ihan vahingossa, kun ne jäi hevosenpäiksi. :) (Ja toki toisia sukkia survottiin täytteeksi.)

 3. Sini says:

  Ihania!! Pitääpä laittaa tämä idis korvan taakse, että muistaa sitten ku meidän neiti on tarpeeksi iso heppaleikkeihin :-)

 4. Tirpana says:

  Mahtavaa!!!
  Kiva kun puistoistakin voi löytyä persoonallisia leluja. Voikun meidänkin puistossa olisi. Nuo ovat juuri sellaisia asioita jotka jäävät mieleen ja ne voi muistaa vielä aikuisenakin.

 5. tiinaf says:

  Nuo on mainioita!

  Itse pääsen seuraamaan keppihevostelua lähes päivittäin. Naapurin tytöllä on pilvin pimein keppihevosia, joilla hän ravaa viikoittain pihamaalla. Parittomat villasukat ovat saaneet uuden elämän keppihevosen päänä.

  Ja tiedätkös, täällä meijän kaupungissa on ihan keppihevosravitkin! Oikeiden ravien ohessa lapsille on järjestetty keppihevosravit! Enpä ole kysynyt naapurin tytöltä, miten hän niissä viimeksi menestyikään…

 6. villapeikko says:

  Samma, juu, klassikot :)

  Tess, taidanpa tehdä :)

  Pötkylä, sukka on itseasiassa loistava pää vaikka mille pitkäkuonoiselle pehmolle, oon nähnyt koiria tehtävän tolla tavalla. On ollut mielessä jo pitkään, että pitäisi neuloa joku isompi lelueläin, mutta ajatuksen tasolla yhä…

  Mustikka, itse asiassa en tiedä :) pieni epäilys on, että on neulottu ihan tohon tarkoitukseen vähän tavanomaista isompi ja pitkävartisempi sukka, mut muuten tekniikka oli ihan sukkasellainen.
  Kiitti :)

 7. Mustikka says:

  Ihania polleja! Ihanko oikeasti olivat sukista tehtyjä vai neulottu muka sukiksi?

  Kiva kuva sulla tuossa ylhäällä blogin nimen vieressä :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s