Mulk

Mulk shoes

Mullakin on nyt Mulkit! Oikeastaan mun on pitänyt ostaa ne jo pitkään, mutta aina se jotenkin jäi. Nyt menivät väärään postiinkin mokomat ja aiheuttivat ylimääräistä jännitystä.

I’ve got them too! Actually I’ve been meaning to buy them for a long time now, but, well, somehow I didn’t. But now they’re here and I love them!

Mulk shoes

Ja vaikka nimihan on täkäläisittäin vähintäänkin hilpeyttä herättävä, niin vastaiskuna tulee kulttuuripläjäys – Mulgimaa on (kulttuuri)alue etelä-Virossa ja Mulk on sen asukas. Itse puvuista näkee kuvan täällä. Googlettamalla löysin englanninkielistä infoa myös, mulkkien luonteesta yms.

A little about these shoes – these are inspired by estonian national costumes, mine are based on a Mulgimaa coat, picture of actual coat here. Mulgimaa is a cultural area in southern Estonia. Google helped me to get some information in English – a bit about mulk culture and personality.

11 thoughts on “Mulk

 1. Kaislikko says:

  Hain äsken postilaatikosta uuden Modan lenssuni virkistykseksi. Parasta antia haastattelusi! Muuten olikin aika hengetön (etenkin kun viime syksyn vastaava numero oli täynnä vaikka mitä.). Laadithan modalaisille kans kaikkea kivaa?

  Mulla nyt pipokausi ja joskus toivon, että neulelehtiin tulis enempi selkeitä teemoja, kuten yhteen numeroon kaikenkokoisia huiveja, toiseen pipoja jne. Kun muutenkin kaikenlaisia ohjeita on saatavilla, vois papeilla tapahtuvaa jakoa muuttaa persoonallisemmaksi.

  Peikottelun, puikottelun iloa!

  kaisa (www.neuleharput.ajatukseni.net)

 2. villapeikko says:

  Nina, :))

  Tytti, niin ovat, mulle ei liika krumeluuri sovi, mut näissä koristeita on just sopivasti :)

  Artesanity, juuri ne! ;)

  Marika, tore et tulid! Eesti keeles kommentaarid on ok :)

 3. villapeikko says:

  Bloom, I'm not sure if they will hit stateside, I think it's a pretty small company. But I don't know for sure :)

  Pisike Pisik, mu isa on mulk :)

 4. Pisike Pisik says:

  Wow! I was so suprised to find those shoes in this blog. I have those shoes also, it is kind of obligatory for me as I am from Mulgimaa :) Great evening suprise :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s