Sky blue

Cowl
Yarn: Biscotte & Cie La Grande Douce
Needles: 5 mm

I recently received a gift from Maryse, a skein of wonderful, hand-dyed merino yarn. I first thought I’d make a pair of wrist warmers, using the cuff portion of my Low Tide Ripples-sweater. After some pondering I decided that what I really need at the moment, is a cowl. I chose a couple of lovely stitch patterns to give it some texture and a versatile construction. The garment can be worn as an infinity scarf and also as a simple scarf. Love it. Thank you Maryse!

Cowl with texture

Easter vacation was lovely. We walked in the nature and spent time together.
Have a good week!

Untitled

Untitled

Untitled

14 thoughts on “Sky blue

 1. Suvi (villapeikko) says:

  No höh tulikettua kun ei päästä kommentoimaan :/ Kiitos kaulurikehuista! Ja kiva kun kerroit mikä lintu on kyseessä, muut tunnistin mutta sitä en.
  Bruno ottaa ilon irti kun pääsee vapaaksi :)

 2. Suvi (villapeikko) says:

  Kiitos! :) Ollaan käyty siinä samassa paikassa varmaan kymmeniä ellei satoja kertoja ja aina löytyy jotain uutta kuvattavaa. Joko luonto on erilainen tai jos hyvin käy, näkee lintuja ja eläimiä kuten nyt.

 3. routa says:

  ihanan sininen kauluri. ja ilmeisesti kuusitiainen tuossa yhdessä kuvassa, ne on niin söpöjä kun ne on vähän reppanan näköisiä. ja Bruno on ihana edellisessä postauksessa, pari kertaa yritin kirjoittaa sinne, mutta firefoxi ei vissiin bloggeriin pääse (tää on exploriella yritetty)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s