Golden Hour

Golden Hour

Pattern: Golden Hour

I started knitting this pullover at the beginning of August. There were still lovely summer evenings for long walks which I love, so I named this pullover Golden Hour. That’s an hour just before the sunset when the light is all golden and beautiful.

Golden Hour

The pullover is worked seamlessly from top down. The collar is worked back and forth and it has a little fun i-cord-cable closure at the back. I also added some delicate arrow pattern on front and on sleeves. I’ve been wearing mine almost daily since I finished it, I just love it so much.

The pattern is ready for purchase. Thank you!

Golden Hour

Golden Hour

Golden Hour

21 thoughts on “Golden Hour

  1. Anonymous says:

    Aivan ihana malli -taas kerran! Ihan kuin suunnittelisit minun toiveideni mukaan puseroita :)Olen jo neulonut Rehan ja Vammuksen, eilen lähti tämä puikoille ja seuraavaksi 5200K. Englanninkielisiä en ole vielä uskaltanut kokeilla. Ohjeesi ovat todella selkeitä ja hyvin kirjoitettuja olet todellakin lempisuunnittelijani kiitos! :)

  2. Maaru says:

    Voi että sentään että olet lahjakas! Sinulla on taito tehdä yksinkertaista, kaunista ja omaperäistä (eikä se ole ihan helppoa). Neuleissasi on aina jokin ainutkertainen jippo, joka tekee siitä omanlaisensa; sinunlaisesi. Ihailen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s