Button & loop-cardigan

Keep it Simple cardigan

Edit: the pattern is now available. Thank you!

Hello everyone! Apparently I’ve been knitting this spring though it has been kind of slow. This time I made a little simple cardigan, thinking about chilly evening strolls during the summer. It’s light enough to bring along wherever you want and it’s simple enough to go with everything you’re wearing. I knitted it from bottom up and finished with the funky button band that I originally added to Pikkuveli cardigan. I guess everyone has her/his favorite design element and I guess mine is this button band.
in Ravelry

Keep it Simple cardigan

Keep it Simple cardigan

Keep it Simple cardigan

25 thoughts on “Button & loop-cardigan

 1. Suvi says:

  Hei Satu! Ohje tuli julkaistua pari päivää sitten, päivitin linkin tämän postauksen alkuun. Sieltä näkee myös langanmenekin yms. Kiitos! :)

 2. Satu says:

  Taas täällä. Koskahan ohje olisi tulossa? Paljonko lankaa menee M-kokoiseen takkiin? Löysin sopivaa lankaa ja mietin paljonko sitä pitäisi jo käydä hamstraamassa :)

 3. unna says:

  Aivan ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan. Harmaa on yleensä niin harmaa, mutta tässähän tämä näyttää ihanan kevyeltä. I-cord on minulla ollut mukana useasti ja tykkään. Ohjetta odotellessa!

 4. Suvi says:

  Kiitos, kiva kun tykkäät! :) Ohje on nyt testaajien ahkerissa käsissä ja tulee myyntiin aikaisintaan 10.6 alkavalla viikolla. Tiheys on 19 s ja 25 krs 4,5 mm puikoilla = 10 cm ja ohjeessa käytetty lanka Cascade 220.

 5. Anonymous says:

  Saisinko äkkiä ohjeen, kiitos? On nimittäin aika yksinkertaisen tyylikäs. Mitä lankaa ja tiheyttä suosittelet, että osaan jo varautua?
  Kaisa

 6. Katja Vilhunen says:

  Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi

  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

 7. Suvi says:

  Kiitos! Isommissa koissa napinlenksuja on tiheämmässä kuin pienemmissä mutta toki kannattaa aina tehdä sellainen neule mikä miellyttää omaa silmää :) Tuossa voi lenksulistan myös korvata ihan perinteisellä.

 8. Satu says:

  Kiitos ja kumarrus, Suvi! Takki näyttää aivan täydellistä. Jään into piukassa odottamaan ohjetta!

 9. Anonymous says:

  Onpa kaunis ja simppeli neule! Itse vierastan tuota napitussysteemiä, sillä näin XL-kokoisena mulla on tunne niinkuin pusero olisi liian tiukka… Sopii kyllä hoikalle tosi hyvin :)

 10. Suvi says:

  Kiitos! Jotenkin kummasti siinä aina käy näin että ne yksinkertaisimmat neuleet ovat eniten käytössä :)

 11. Suvi says:

  Kiitos! Onneksi i-cordin tekeminen tulee helpommaksi mitä enemmän sitä neuloo, muistan että joskus en tykännyt sen neulomisesta lainkaan :)

 12. amuk says:

  Tyylikäs. Tykkään kovasti. Juuri tuollainen ihana takki jota tulee varmasti pidettyä paljon. Kiva yksityiskohta tuo nappilista : )

 13. TiinaV says:

  Rauhallisen kaunis! I-cord -nappilista on kyllä tosi viimeistellyn näköinen ja maksaa ehdottomasti vaivan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s